Dataset

Orthofotomozaiek Maas 2008

Permanente linkGekopiëerd
Status Beschikbaar
Data eigenaar Rijkswaterstaat
Bijgewerkt 29-05-2024
Licentie CC-0 (1.0)
Thema
  • Bodem
Toegang Publiek
Metadata Download (XML/RDF)

Beschrijving

true colour orthofoto voor ecotopen kartering. De opnamen zijn gemaakt op 10 en 20 oktober 2008. Bij de aflevering van Ecotopenkaart, Vegetatiekartering en/of Geomorfologische kaarten worden steeds vaker orthofotomozaieken standaard meegeleverd. Orthofotomozaieken zijn beelden, samengesteld uit individuele geometrisch gecorrigeerde luchtfoto's, aangeduid als orthofoto. Deze luchtfoto's zijn gebruikt als basis voor de inwinning van gegegevens van genoemde producten. Een orthofoto is een luchtfoto, gecorrigeerd voor de stand van het vliegtuig tijdens de opname en hoogteverschillen in het terrein. Om deze hoogteverschillen te corrigeren is een hoogtemodel nodig. Standaard wordt voor de vervaardiging van orthofotomozaieken het Actueel Hoogtebestand Nederland (AHN) gebruikt. Resolutie is 25 cm. In geval van de Maas is gebruik gemaakt van de luchtofoto's die zijn gebruikt voor de inwinning van de Ecotopenkaart van de Maas. De GSD van deze foto's is 0,12m. Ook van delen van Ameland, de Schelde en de Kwelders zijn mozaieken beschikbaar. De formaten die geleverd worden zijn ECW .

Eigenaar

Gegevens van de aanbieder

Contactpunt

Publicatie

Hergebruik

Licentie en voorwaarden

Locatie en tijd

Tijdsdekking

Relaties

Vergelijkbare datasets

Metadata

Taalinstellingen

Taal dataset

Taal van de metadata

Identificatie

Primaire identificatie van deze dataset


Visualisaties

Gegenereerde grafische weergave

JPEG CC-0 (1.0)

Dit is een grafische representatie van de dataset die via het NationaalGeoregister.nl aangeboden wordt.

Het is mogelijk dat deze grafische representatie geen weerspiegeling van de data is, maar dient als ondersteunende afbeelding. Indien de dataset via een OGC:WMS service aangeboden wordt, is het mogelijk om zelf een grafische weergave van de dataset te genereren.

Bron: https://maps.rijkswaterstaat.nl/dataregister-publicatie/srv/api/records/32670f57-217b-4742-a5de-da1d042efe61/attachments/small.jpg
Gegenereerde grafische weergave

Downloads

e_Maas_2008.ecw

ZIP CC-0 (1.0)

endPoint